Παραγωγές

Revival Athens: believe in yourself with 4moms and ipop.

Στις 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Revival στον υπέροχο χώρο του Life Gallery Hotel Athens στην Εκάλη. Η Πόπη Τσαπανίδου με το iPop.gr, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά και η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη με το 4moms.gr είχαν ετοιμάσει το κατάλληλο σκηνικό για να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας και το video από το Revival μπορεί να σου το επιβεβαιώσει.

Στην υπέροχη αυτή εκδήλωση το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να σκεφτείς τον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις. Χάρη στους καλύτερους Yoga instructors, τους ταλαντούχους ψυχολόγους, τους Life coachers και Health coachers, τους καταξιωμένους chefs, τους παιδαγωγούς που απασχολούσαν τα παιδιά και τους Έλληνες δημιουργούς σε ένα μοναδικό Eco market meeting η διάθεση όλων ανέβηκε στα ύψη.

«Believe in your self» είναι το σύνθημα του Revival, το οποίο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και ειδικότερα σε σένα που νιώθεις άγχος και κούραση και νιώθεις ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Αν νομίζεις ότι οι υπόλοιποι είναι πιο ικανοί από εσένα, τότε το Revival σίγουρα θα σε βοηθήσει και σε βοήθησε ίσως να πιστέψεις το αντίθετο, αφού είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις.

Θέλω να το χρησιμοποιήσω

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    2019-06-20T16:10:43+03:0015 Ιουνίου, 2019|Παραγωγές|0 Σχόλια

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Go to Top