Δείτε τα βίντεο σας

IOS – Best Sights Video Guide – Aerial Filming!!

Καλωσορίσατε στην Ίο, ένα από τα πια όμορφα κυκλαδίτικα νησιά, γνωστό για τον τουρισμό του για όλες τις ηλικίες.

Η Ίος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός γνωστός, τόσο για την έντονα νυχτερινή ζωή του, όσο και για τις πανέμορφες παραλίες, τον παραδοσιακό οικισμό, την φιλοξενία του, το καλό φαγητό, το χαμόγελο και την παράδοση!

Στη σελίδα μας θα βρείτε αρκετές πληροφορίες, ώστε να εξερευνήσετε κάθε σημείο του νησιού μας για πιο ευχάριστες διακοπές, καθώς και πληροφορίες που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Το πιο γνωστό αξιοθέατο της Ίου, είναι ο περίφημος τάφος του Ομήρου, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Πλακωτός, βόρεια του νησιού.

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραλίες της Ίου, ο κοσμοπολίτικος Μυλοπότας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας το γεύμα σας, πλάι στη θάλασσα, το Μαγγανάρι, όπου το μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά του, είναι μία μοναδική εμπειρία που κάθε επισκέπτης αξίζει να ζήσει! Η Αγία Θεοδότη σας προσφέρει μία εξωτική εμπειρία ενώ πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον οικισμό Ψάθη. Στο λιμάνι η παραλία Όρμος είναι οργανωμένη και συνεχίζοντας τον δρόμο, μπορείτε να φτάσετε στην Κουμπάρα, μία παραλία ιδιαίτερου κάλλους.

Ο παραδοσιακός οικισμός της Χώρας είναι πλακόστρωτος, αποτρέποντας την είσοδο στα οχήματα, για να απολαύσετε τα παραδοσιακά χτισμένα σπίτια της Ίου και την μοναδική θέα από το ψηλότερο σημείο της Χώρας, την Παναγία Γκρεμνιώτισσα.

Επίσης στην περιοχή Τσουκαλαριά, υπάρχει χτισμένο το θέατρο “Οδυσσέας Ελύτης”, στα πρότυπα αρχαίου ελληνικού θεάτρου!

Σας περιμένουμε να επισκεφτείτε το όμορφο νησί μας και να απολαύσετε κάθε είδους διασκέδαση που θα επιλέξετε!

Πηγή: MRC Adventures

Θέλω να το χρησιμοποιήσω

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    2019-09-02T16:01:24+03:0030 Αυγούστου, 2019|Δείτε τα βίντεο σας|0 Σχόλια

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Go to Top